Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ovi - rocky zenés torna

2019.10.01

Zenés ovitorna bemutatása

Mottónk: „… játszva taníts, tánccal erősíts és fejlessz…”

A Zenés Ovitorna foglalkozáson a Bíró Mihály utcai, a Kékcinke, és a Mákvirág óvodában is részt vehetnek a gyerekek.

  • A foglalkozások célja, a gyermekek esztétikus testalkatának kialakítása,  mozgáskészségük és ritmusérzékük fejlesztése tánckoreográfiákkal, játékos gimnasztikával, felhasználva a tánc adta lehetőségeket. A gyermekek képzése heti egy, vagy két alkalommal 45 perces foglalkozáson történik, a képzés ideális a 4-7 éves korosztály számára.
  • Célunk, hogy egészséges, jó mozgáskoordinációval rendelkező, magabiztos és nyitott személyiségű gyermekeket neveljünk, felhasználva a tánc adta lehetőségeket. Szeretnénk a gyermekekkel megszerettetni a sportot és a táncot, kialakítani és fenntartani a mozgás iránti vágyat.
  • Fontosnak tartjuk a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelő általános mozgásművészeti oktatást, a nem egy táncot képviselő, hanem széles alapokon nyugvó komplex mozgásművészeti képzést. Tananyag: rock and roll alapok, zenés gimnasztika, aerobik jellegű mozdulatok, és játék.
  • A képzés nem versenyszerű, de lehetőséget biztosít a lelkes és elhivatott gyermekeknek, hogy Minősítő fellépéseken és versenyeken részt vegyenek. A Minősítő kategória célja, hogy a gyermekeket sikerélményhez juttassa, fenntartsa a motivációjukat, illetve a szülőknek is  visszajelzést ad, hogy hol tart gyermekük a fejlődésben. A fellépés során a gyermekek a foglalkozáson megismert társakkal együtt, színpadon mutatják be a megszerzett tánctudásukat. Ez a kategória nem verseny, olyan szereplési lehetőséget biztosít a kezdő csoportok részére, melyben objektív értékrendhez, s NEM más csapatokhoz hasonlítva pontozzák őket, ezáltal a gyermekeket kudarcélmény NEM éri. Minden gyermek éremmel és oklevéllel tér haza!
  • Egyesületünk lehetőséget biztosít arra, hogy a gyermekek az óvoda befejezése után folytassák az elkezdett tanfolyamokat az általános és középiskolai képzéseinken, az életkori sajátosságoknak megfelelően immár egy magasabb szinten.

Sok szeretettel várjuk a  nagy mozgásigényű, zenét- táncot kedvelő gyermekeket!

Foglalkozások:

Bíró Mihály utcai Óvoda: péntek 15.45-16.30

Kékcinke tagóvoda: csütörtök 15.30-16.15

Mákvirág tagóvoda: szerda 15.15-16.00

 
Leiner Andrea
ügyvezető
Prestige Dance
+36-30/489-88-64