Napraforgó csoport

           „Mosolyogj a világra és mosolyogj azokra, akiket szeretsz, mint egy napraforgó mosolyog a Napra.” Remez Sasson
                                                                                                                                                                                                                                    
 
A napraforgó csoport aranysárga virágfényben éli mindennapjait, akárcsak a gyönyörű növény a réten. Csoportunk apraja-nagyja is beragyogja és vidámmá teszi az óvodai létet, mind a 10 kicsi lánykával és 11 remek legénnyel egy nagy családot alkotunk, mondhatni már teljes mértékben összetartozunk. Nagy figyelmet fordítunk az egészséges életmódra, így jelentős mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk. Saját kiskertünk is van, ahol gondosan termesztünk különféle finomságokat, melyekkel támogatjuk szervezetünket és erősítjük immunrendszerünket.
 
Gyermekeinknek nem győzzük kiemelni a vitaminok fontosságát és azt is, hogy miért javasolt a rendszeres testmozgás, mindezt természetesen beépítjük a napi játékainkba, foglalkozásainkba, ráadásul a levegőn is sokat tartózkodunk. Ezen kívül az iskolára és az életre is igyekszünk felkészíteni gyermekeinket, hogy önállóan boldoguljanak majd, amikor búcsút kell vennünk egymástól és egy új korszakot megnyitva beülnek az iskolapadba.

Összefoglalva, az óvodánkban minden egyes pillanatot boldogan él meg csoportunk és a napraforgó jegyében mindig törekszünk arra, hogy mosolyt csaljunk a kicsik arcára.

      

Turánszky Sarolta

Bajkai Izabella

Barcsik Andrea

Óvodapedagógus

Óvodapedagógus

Dajka