Süni csoport

Szeretettel várjuk vegyes életkorú csoportunkba a leendő óvodásainkat, hiszen minden évben jó kis gyerek közösség kovácsolódik össze, stabil szinte életre szóló barátságokkal.

Mi óvodapedagógusok a környezet tudatos nevelés hívei vagyunk, és erre neveljük a gyermekeinket is (pl: szelektív hulladékgyűjtés, növény és állatvédelem) A zene az éneklés is az egyik legjobb közösségformáló tevékenység, nagyon szeretünk énekelni, mondókázni, a különféle ritmus játékokat, egyszerű ütőhangszereket alkalmazni.

Csoportunkban esztétikumára nagy hangsúlyt fektetünk ezzel is fejlesztve a gyermekek ízlését, hogy kialakuljon a szépre való igényük. Sok olyan tevékenységet tervezünk, ahol lehetőségük van a gyermekek alkotóvágyuk kiélésére, mindennap rajzolunk, igény szerint festünk, és mintázunk. Rendszeres, tudatosan felépítette mozgásfejlesztéssel segítjük, hogy kialakuljon, és belső igényükké váljon a mozgás iránti szeretetük.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a csoportunkban töltött óvodai éveket emlékezetessé, maradandóvá tegyük a gyerekek számára. Fontos, hogy mire iskolába mennek, magabiztosakká váljanak, kedvük legyen a sok játék mellet tanulni, érdeklődő, életvidám iskolások legyenek.

                                                                  Forrainé Erdélyi Katalin       Ónodi Judit          

                                                                              Óvodapedagógus            Pedagógiai asszisztens